HEM             IRENE             BEHANDLINGAR             KONTAKT

VÄLKOMMEN

till Irenes Hudvård, en hudvårdsklinik med 28 års erfarenhet som erbjuder hudvård för kvinnor och män med hjälp av de mest effektiva, beprövade, icke kirurgiska behandlingarna som finns att tillgå idag. Alla behandlingar är resultatinriktade, allt för att få bättre kondition och struktur i huden. I de olika ansiktsbehandlingarna används produkter anpassade just för dig och som hjälper igång din egen huds arbete. Varje behandling börjar med en hudanalys och där avgörs vilken behandling som passar just dig bäst. Personligt och resultatinriktat.

 

IRENE

Jag har arbetat som hudterapeut sedan 1991 och varit egen företagare från 1997. Efter sex givande år i City valde jag att flytta min verksamhet till Alvik, vackert belägen vid vattnet. Här kan jag erbjuda behandlingar i en lugn och harmonisk miljö. Eftersom det händer så mycket inom min bransch har jag under åren varit noga med att vidareutbilda mig. Så hos oss kan Du hitta ett urval av det senaste inom hud- och skönhetsvård.
Jag arbetar främst med Diego dalla Palma, ett italienskt högklassiskt hudvårdsmärke, endast för salonger och spa i Sverige.
Alla produkter är dermatologiskt testade och fria från mineraloljor. Behandlingarna skräddarsys efter ditt behov. Vi ser till helheten hos vår kund, det holistiska och tillsammans gör vi upp en personlig plan för att nå målen.

 

SHR- ansluten, Cidesco diplomerad hudterapeut samt utbildad Dermopat.

BEHANDLINGAR

KONTAKTA OSS

08-156000

info@ireneshudvard.se

HÄR FINNS VI

TRANEBERGS STRAND 17, BROMMA