HEM             IRENE             BEHANDLINGAR             KONTAKT

NANNIC NBE 3000

Känner du dig stressad?

Unna dig en totalavkoppling för hela kroppen.

Anti-stress behandling med NBE 3000 är rogivande för både kropp och själ. Behandlingen arbetar på djupet, reducerar din stress och ger total avkoppling för hela kroppen.

Blodcirkulationen och lymfflödet ökar vilket hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter. Trötta och spända muskler slappnar av och det uppstår positiva effekter såsom mer lugn, mer fokus, bättre sömn och bättre matsmältning. Vid behandlingen frisätter kroppen oxytocin, kroppens lung-och-ro hormon och det ämne som sänker stresshormonet kortisol i vår kropp. Behandlingen anpassas helt efter dig för att du ska uppnå total avkoppling för både kropp och själ.

Anti-stress behandling, ca 60 min, 1.200:-

 

NANNIC NBE MASSAGE

NBE Massage är en effektiv och avkopplande behandling som mjukar upp musklerna med hjälp av en ljummen applikator och specialutvecklade serum från Nannic.

Effektivt och behagligt masseras  lokala områden för att mjuka upp musklerna utan smärta. Det första som sker är att värmen mjukar upp bindväven samt sätter fart på lymfsystemet och blodcirkulationen. Kroppen kan då börja göra sig av med slaggämnen som lagrats i bindväv och i lymfgångar. Kroppens alla mjukdelar blir på så sätt av med stagnation och får chansen att börja reparera det som är skadat, dessutom förbättras rehabiliteringsförmågan.

Massageterapeuten arbetar växelvis med NBE apparaturen och manuell massage. Behandlingen kan utföras på hela kroppen eller lokalt på önskat område.

Detox och lymfdränagebehandling underkropp, ca 30 min, 600:-

Detox och lymfdränagebehandling överkropp, ca 30 min, 600:-

I samband med NBE 3000 ansikte, 350:- extra

 

RYGGRENGÖRING

Inkl. hudanalys, rengöring, peeling, djuprengöring av porerna, och mask, ca 50 min, 750:-